Vind zelf uw antwoord:

Reparatiekosten

Wanneer u uw product aanmeldt ter reparatie kunnen verschillende kosten in rekening worden gebracht, indien het defect buiten de garantievoorwaarden valt. Controleer dus altijd goed of het om een reparatie gaat die binnen de garantie valt. De volgende kosten kunnen in rekening worden gebracht:

Onderzoekskosten
Wanneer wordt geconstateerd dat uw defect buiten de garantie valt, worden in ieder geval onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze liggen tussen de €60,- tot €90,- en dienen in ieder geval betaald te worden om het product (zelfs ongerepareerd) retour te krijgen.

Verzendkosten
Buiten de garantie kunnen eventuele handelingskosten in rekening worden gebracht, dit zijn in de meeste gevallen alleen de verzendkosten.

Reparatiekosten
Naast onderzoekskosten staan op een prijsopgave ook de reparatiekosten. Dit zijn de daadwerkelijke kosten om uw product gerepareerd retour te krijgen.

Indien u niet binnen de gestelde termijn op een prijsopgave vanuit onze Service afdeling reageert, dan zal uw product ongerepareerd retour worden gestuurd en betaalt u in ieder geval de onderzoekskosten. 

Mogelijk gemaakt door Zendesk