Vind zelf uw antwoord:

Voorwaarden herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is er om consumenten te beschermen voor miskopen. Er moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan om aanspraak te kunnen maken op het herroepingsrecht.

  • U heeft 14 dagen de tijd om te herroepen. Daarna dient het product binnen 14 dagen aan ons te worden geretourneerd. Meld deze voor een goede afhandeling aan via het retourformulier. U kunt eventueel ook gebruik maken van het modelformulier.
  • Voor de retourzending onder herroepingsrecht rekenen wij €4,95. Dit bedrag wordt verrekend met het door ons terug te storten bedrag van uw aankoop.
  • Het product dient privé te zijn aangeschaft. Indien de factuur op een zakelijke naam staat en er dus geen sprake is van een consumentenkoop, vervalt het herroepingsrecht
  • U heeft geen recht op het volledige aankoopbedrag wanneer wij zichtbare gebruikssporen zoals beschadigingen, missende accessoires of een ontbrekende originele verpakking constateren. In dit geval ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat meestal betekent dat u 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt. 

Wij bieden de mogelijkheid om de retourzending onder vermelding van het antwoordnummer te versturen via UPC*.  Na uw aanmelding ontvangt u hiervoor een verzendlabel. Mocht u ervoor kiezen om de retourzending op een andere manier terug te sturen, dan zijn de eventuele extra kosten en het risico voor uw eigen rekening.

Let op! Wees u ervan bewust dat het herroepingsrecht niet van toepassing is voor zakelijke klanten. 

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Heeft u uw product geretourneerd onder het herroepingsrecht? Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (het moment waarop wij op de hoogte zijn van de herroeping/aanmelding) krijgt u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending terug. Deze verzendkosten krijgt u niet terug als u een gedeelte van de bestelling retourneert. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de betaling heeft gedaan.

Wanneer u uw aankoop heeft verzilverd middels een coupon of waardecheque, ontvangt u van ons binnen 14 dagen na ontbinding een identieke coupon of cheque met de waarde van het aankoopbedrag retour. Wanneer wij het product niet in goede staat hebben ontvangen (bijvoorbeeld wanneer wij een beschadigd of incompleet product hebben ontvangen), dan ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat meestal betekent dat u 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt. Dit geldt tevens voor coupons en waardecheques. 

U ontvangt uw aankoopbedrag retour, exclusief de kosten voor de retourzending via DHL (€4,95). Mocht u ervoor kiezen om de retourzending op een andere manier terug te sturen, dan zijn de eventuele extra kosten en het risico voor uw eigen rekening.

Let op! Wanneer u met uw creditcard de betaling heeft uitgevoerd dan zal het bedrag terug worden gestort op de creditcard. Online kunt u dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

 

Mogelijk gemaakt door Zendesk