Vind zelf uw antwoord:

Inleveren oude apparaten

1. Gemeentereiniging:
In de meeste gemeenten kunt u uw oude apparaten bij een verzamelplaats inleveren. In andere gemeenten kan witgoed en bruingoed bij het overige huisvuil op de stoep gezet worden. De vuilophalers van de gemeente zorgen er dan voor dat de apparaten apart worden gehouden. In weer andere gemeenten moet u met de gemeentelijke ophaaldienst een afspraak maken. Neem contact op met de plaatselijke gemeentereiniging om te informeren hoe het in uw woonplaats is geregeld.

2. Oud-voor-nieuw regeling:
U kunt uw oude apparaat ook inleveren bij Komplett. Dit wordt ook wel de "oud-voor-nieuw" regeling genoemd. U kunt, wanneer u een online bestelling plaatst, hier gebruik van maken door na het plaatsen van uw bestelling bij Komplett een e-mail te versturen naar oudvoornieuw@komplett.nl onder vermelding van uw ordernummer en het geschatte gewicht en de omvang van de mee te geven oude apparatuur.

Vervolgens zal Komplett er voor zorgen dat u uw oude apparatuur mee kunt geven d.m.v. een UPS retourlabel. Houd er rekening mee dat de producten verpakt moeten zijn, zodat deze meegenomen of doorgestuurd kunnen worden.

Mogelijk gemaakt door Zendesk