Vind zelf uw antwoord:

Retour crediteren

Heeft u uw product geretourneerd onder het herroepingsrecht? Dan krijgt u binnen 14 dagen na ontbinding (het moment waarop wij op de hoogte zijn van de herroeping/aanmelding) het aankoopbedrag terug. Wanneer u uw aankoop heeft verzilverd middels een coupon of waardecheque, ontvangt u van ons binnen 14 dagen na ontbinding een identieke coupon of cheque met de waarde van het aankoopbedrag retour. Wanneer wij het product niet in goede staat hebben ontvangen (bijvoorbeeld wanneer wij een beschadigd of incompleet product hebben ontvangen), dan ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat meestal betekent dat u 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt. Dit geldt tevens voor coupons en waardecheques.

U ontvangt uw aankoopbedrag retour, inclusief eventuele verzendkosten met een maximum van het standaard DHL tarief van onze webshop (ongeacht welke verzendmethode door u is gekozen bij uw bestelling). De kosten voor de retourzending van €4,95 worden in mindering gebracht. Mocht u ervoor kiezen om de retourzending op een andere manier terug te sturen, dan zijn de eventuele extra kosten en het risico voor uw eigen rekening.

Let op! Wanneer u met uw creditcard de betaling heeft uitgevoerd dan zal het bedrag terug worden gestort op de creditcard. Online kunt u dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

Mogelijk gemaakt door Zendesk