Vind zelf uw antwoord:

Uw computer versnellen door deze eenvoudig op te schonen

Het trager worden van uw PC is geen vreemd fenomeen wanneer deze al enige tijd meegaat. Na verloop van tijd loopt de computer steeds voller met updates, programma’s en data. Hierdoor zal deze meer moeite krijgen met het verwerken van de gegevens. Dit zorgt ervoor dat het product trager wordt.

Een andere mogelijke oorzaak is dat uw PC is geïnfecteerd door een virus. Het is daarom belangrijk dat u een goede virusscanner gebruikt die up-to-date is.

Fabrieksherstel

Om ervoor te zorgen dat uw systeem weer optimaal functioneert kunt u een herinstallatie uitvoeren. Hiermee reset u het product naar fabrieksinstellingen en zal alle data verwijderd worden. Het opschonen zal al veel helpen in de snelheid van uw product. Indien u een herinstallatie uitvoert, raden wij aan van de voren een back-up van uw bestanden te maken.

Andere mogelijkheden

Indien u eerst nog een aantal andere mogelijke oplossingen wilt proberen kunt u voordat u de herinstallatie uitvoert het volgende proberen:

• De softwarelijst controleren en niet gebruikte software verwijderen
    (let op dat u geen drivers of software die u computer nodig heeft om te functioneren verwijdert)
  • Verwijder malware programma's
  • Scan de PC volledig op mogelijke virussen en malware
  • De harde schijf defragmenteren
  • Controleer of alle Windows updates zijn geïnstalleerd
  • Controleer of uw hardware voldoet aan uw eisen
  • Ruim uw harde schijf op
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk